The swedish anthem!

Live just NU!!

xoxo

Ooh yes!

Roffe vann precis världscupen i Lyon :D Malin 10:a :D
Vi har nu tre svenskar på topp tio i världscupen, Roffe, Malin & Angelica :D
Just a little bit of awsomness ;)


XOXO


Kiara La silla!

Rolf-Göran Bengtsson har valt Kiara La Silla till sin blixtvisit i Globen om en månad. Hon åker dit med EM-silvermedaljören Carsten-Otto Nagel som ska rida henne utom tävlan på fredag kväll. Rolf-Göran Bengtsson flyger som bekant direkt från Abu Dhabi, där finalen av Global Champions Tour går på lördagkvällen, till Stockholm och Globen.

Han räknar med att ha 45 minuter på sig innan Stockholms Grand Prix startar och räknar inte med något topprestation.

- Det är nästan lite synd om Kiara, om det inte går så bra kommer det kanske pratas om att hon inte räcker till eller något sånt, säger Rolf-Göran.

I Oslo kvalade Rolf-Göran till Agria Tour där vinnaren tar allt - en bil - på söndagkvällen 27 november i Stockholm. Om det är läge rider han även den klassen - eller om planet från Abu Dhabi är försenat.

Kiara La Silla vann sin första klass i Stockholmsarenan förra året!



xoxo

Jag är glad att jag inte ramlade av och slog ihjäl mig....

...var Malin Bayard Johnssons kommentar om gårdagens världscup ;)

En liten rulle....

Väldigt coolt gjort :)



xoxo

Malin 3a!!!

HELSINGFORS, FINLAND:
Malin Baryard Johnsson kom på tredje plats i söndagens världscup som vanns av schweizaren Pius Schwizer.
Nio ryttare fick göra upp om de finaste placeringarna i omhoppning. Redan som tredje ryttare visade Pius Schwizer vad som krävdes efter en snabb nolla med Carlina.

Malin startade sist i omhoppningen och satsade mot klockan. Ännu mer satsade dock H&M Reveur de Hurtebise som ut ur räcke-oxerparet tog i så Malin flög ur sadeln. Det krävdes en enorm viljeprestation att hängande på hästens hals ta sig tillbaka i sadeln. Nästan lika bra att dessutom klara resten utan stigbyglar och landa som felfri på tredje plats.

Angelica Augustsson fick sju nya världscuppoäng som tia med Mic Mac du Tillard efter bästa tid bland ett gäng fyrfelare i grunden. Där fanns också Peder Fredricson med H&M Arctic Aurora Borealis som dock hamnade precis utanför WC-poäng. Lotta Schultz hade åtta fel med Larissa
xoxo

WEEEEE

JAAAAAA ROFFE NOLLA!!!!

ROFFE

nu rider roffe in på banan....

:(

Tyvärr blev det 4 fel för Malin & Tore. Men det var en fantastisk fin runda med fina luftiga språng :)

Worldcup!

Tittar just nu på världscupen, Angelica red precis nolla med Mic Mac :D
Malin ut snart :D
xoxo

*ASG*

HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAH
Fancy dress competition!!
Geir gulliksen, Stein Endreson, Angelica Augustsson, Rolf-Göran Bengtson, Victoria Gulliksen
xoxo gossip giiiirl

OSLO!!

På söndag är det dags för säsongens första världscupkval och det börjar i Oslo i Norge. Sverige har med tre ryttare. Det är Rolf-Göran Bengtsson, Malin Baryard Johnsson och Angelica Augustsson! Klockan 15.25 sänder SVT live på SVT Play samt ett sammandrar mellan 21-22.00 på SVT24. Missa inte det!
xoxo gossip giiiirl

Edwina Alexander byter namn!

Den austrialiska hoppryttaren Edwina Alexander gifte sig nyligen med sin sambo Jan Tops. Nu har Edwina beslutat sig för att byta namn till Edwina Tops.
Edwina & Jan Tops


xoxo

*asg*

xoxo

Oslo!

Ryttarförteckningen till den nya säsongens världscuppremiär i hoppning, där Europamästaren Rolf-Göran Bengtsson och Malin Baryard Johnsson är svenska representanter, i Oslo den 10-16 oktober är komplett.

Listan är en av de starkaste som presenterats till Oslomeetinget som sedan några år arrangeras i Telenor Arena. Rolf-Göran och Malin får bland många andra konkurrens av fjolårsvinnaren Christian Ahlmann, dock inte med Taloubet Z som vilar på grund av skada.

Från Tyskland kommer även Marco Kutscher, Marcus Ehning och Meredith Michaels-Beerbaum. Kevin Staut och Patrice Delaveau, GP- och derbysegraren från sommarens Falsterbo, är två av fyra franska ryttare, Steve Guerdat och Pius Schwizer kommer från Schweiz, Jos Lansink från Belgien och australiska Edwina Alexander för att nämna ytterligare några välkända ryttare.

Meetinget innehåller även internationell dressyr och paradressyr med flera svenska ryttare på plats.

 

xoxo


RSS 2.0