Two weeks left....

Till EM i Madrid, där sveriges mål först och främs måste kvala till OS.
Roffes önskan när det gäller sin egen individuella placering:
- Jag skulle säga i topp tre, eller sjua eller åtta. Jag vill verkligen inte bli fyra!

Efter VM 2010 var det egentligen tänkt att Ninja La Silla inte skulle gå fler mästerskap. Men under året har Ninja visat finfin form.
- Planen var att ta Casall La Silla till Madrid. Men för tillfället är Ninja nästan bättre än vad han någonsin varit, så vi ändrade planen.

Det är mkt tävlingar i Spanien nu framöver och det börjar i Gijon den första septemberhelgen och årets sista deltävling i nationshoppningens Promotional League. Sverige kan inte vinna ligan men det gäller att nå ett resultat som säkrar svensk plats i den sedan helt avgörande finalen. Till Gijon åker Malin Baryard Johnsson, Peder Fredricson, Svante Johansson och Helena Persson.

Två veckor senare är det dags för EM med OS-kval i Madrid. Där har Sverige Malin Baryard Johnsson, Rolf-Göran Bengtsson, Angelica Augustsson och Henrik von Eckermann. Samma kvartett åker sedan vidare i Spanien för att den 22-25 september försöka ta upp Sverige till nästa säsongs superliga genom att vinna finalen i Barcelona.

 

Malin & sonen Alvar på Grevagården



xoxo


The perfect details...


Say WHAAT!?

Skulle du vilja köpa denna snygga hjälmen??
Även om den kostade 17'300 kr ??


GPA Hightlight tror jag den heter!

I want....

Denna vinterjacka från Kingsland!

Old times!

hahahah
Ganska roligt när jag av en slump hittade min gamla blogg http://trippelbarr.blogspot.com/
Den hade väldigt bra uppdatering :D Men sen blev det något fel på bloggspot så jag kunde ite logga in på över en månad. Då bestämde jag mej för att flytta bloggen, bytte då även namn. Sen lyckades jag logga in på den gamla bloggen igen men det gick bara att skriva en rubrik och inget inlägg, men kunde då skriva in min nya adress iaf :D
xoxo

I just don't know.....

Jag vet inte hur jag ska göra med bloggen!? Vissa stunder är det jättekul att blogga och ibland har man verkligen ingenting att skriva om. Det är ju väldigt svårt eftersom jag inte skriver om mitt liv utan om andras. Om tävlingar runt om i världen och hur ryttare har det hemma hos sig och deras tips.
Det kräver att jag hänger med hela tiden för att kunna uppdatera bloggen om vad som händer.
Sen hade jag jättegärna viljat ha en snyggare design och header men jag är verkligen inte bra på sånt. Jag får nästan aldrig kommentarer även om jag har ca 5 läsare om dagen, ibland lite fler, ibland lite färre. Jag siktar mot att denna blogen ska bli stor. Annars känns den ganska meningslös. Jag vet inte om det kommer bli så. Jag kan säga att jag har ganska mkt att göra i skolan nu, vet inte hur mkt tid jag kommer få till bloggen, men jag ska verkligen anstränga mig.
Så om du läser detta, kommentera gärna om vad du vill jag ska skriva. Eller om det är någon speciell tävling du vill att jag ska följa. Då gör jag såklart det :D
xoxo
One of the greatest!

23 augusti 2014

Havrepappa är för härlig alltså :)

''Idag skall vi ägna oss åt numerologi och sannolikhetslära. Inte för att de där två sakerna på något enda sätt hänger ihop, men ändå. Jag blev glad att Patrik Kittel tog brons i dressyr under EM, även om han valde helt fel dag rent massmedialt med tanke på hungerkatastrofer på Afrikas horn, sorgedagen i Norge och händelserna i Algeriet. Tyvärr hamnade hans fina framgång lite i skymundan.

 

Jag skall nu lansera en teori, inte den starkaste jag har lanserat, men trots allt en teori. Rolf-Göran tog silver i OS den 21 augusti 2008. Patrik Kittel tog brons i EM den 22 augusti 2011

 

Ser ni logiken? 21-22-23 augusti, 2008-2011-2014, , silver, brons, guld, hoppning, dressyr. fälttävlan, OS, EM, VM. Visst är det fullständigt logiskt?

 

Allt i hela Universum pekar alltså på att Sverige kommer att ta VM-guld i fälttävlan den 23 augusti 2014. Lägligt nog så finns det faktiskt möjligheter för just då pågår Ryttar-VM i Normandie, Frankrike.

 

Jag är så säker att jag faktiskt tycker att vi helt skall avstå från att skicka ryttare till något mästerskap innan VM 2014. Det är då som det gäller för svensk del. OS i London kan vi bara glömma, det passar inte alls in i mönstret.

 

Det är vad jag tror och det är logiskt... Fast det måste ju inte vara just fälttävlan, det skulle lika gärna kunna vara voltige, distansritt eller körning antar jag. Å andra sidan så är det fotbolls-VM samma år.''

 

 

 

 

xoxo gossip girl


''SM i simhopp''......

Tre kombinationen under SM i Grevagården!

Det regnade en hel del under helgen, jag skulle igentligen ha varit där men det blev lite ändrade planer å kunde tyvärr inte åka.

xoxo gossip giiirl

Utklassning!!

Malin är verkligen bäst ♥
puss puss!! ♥

SM vinnare!!

Ebba Larsson med Ard Chuan Delight i kategori B, Jackie Georgsson på Ballyhar King i kategori C och Joanna Johansson med Arkan i kategori D är årets svenska mästare.
Grattis!!
XOXO

Utomhus SM 2011

Nästa helg är det dags för utomhus-SM i hoppning, som arrangeras av Holmstorps Ryttarförening på Grevagården. Under helgen kommer det att göras sammanlagt över 1 100 starter.
.
- Vi är verkligen jätteglada, och överraskade, av det stora antal startande under kommande vecka. Som tur är vet vi att anläggningen klarar anstormningen vilket underlättar enormt mycket, säger tävlingsledaren Helena Holm i ett pressmeddelande.

51 juniorer, 51 young riders och 35 seniorer är hittills anmälda till det första SM-kvalet, som rids på torsdagen den 18 augusti. Juniorerna rider 1,35-1,40-1,40, young riders 1,40-1,45-1,50 och seniorernas SM går i 1,50-1,50-1,60. 
Lördagen är vilodag i SM-cirkusen, då rids istället flera kringklasser med Grand Prix över 1,45-hinder. Var SM-medaljerna hamnar avgörs på söndagen den 21 augusti.
XOXO

Grevagården 2011!!

Ponny SM pågår just nu på Grevagården & nästa helg är det dax fö seniorerna!
Några duktiga ponnyryttare som finns med i startlistan är bla.
C- ponnyer i MVS B på söndagen:
Isa Hjortsäter som rider Hembys Mimosa
Phillip Carey som rider Kilpatrick Fionnuala
Adam Carey rider Woodside Golden sol
Viktoria Dörring rider Rockfield Boy
D ponnyer:
Inez Örneborg rider Strattonstown Nearly Gone
Nicholai von Benzon Hollesen på CelesteFilip Ågren rider Bayfields Fleur

Pillip och Adam Carey
xoxo

HEEJ!!

Jag är jätte ledsen över att jag inte har bloggat något på jättelänge men har verkligen inte haft lust, plus att det inte har varit så mkt mer tävlingar än GCT & Nations cup.
MEN nu lagom till SM som rids nästa helg på Grevarården, börjar jag blogga igen :D
Firar detta med några underbara bilder från Falsterbo i sommras :D
Malin som 2:a på prisutdelning med Tornesch!


Malin som vinnare på prisutdelning med Reveur de Hurtebise!!


Malin & Räven!


Angelicas MicMac du Tillard!


xoxo gossip giiiiirl

RSS 2.0