FEI Nations cup Promotional League!

Åtta fel på det första varvet är sannolikt max för att gå vidare till den andra rundan.
Rolf-Göran inledde för Sverige med en klockren nolla för Casall La Silla. Det blev bästa tänkbara start för Sverige, vilket säkert också var nödvändigt eftersom två tidigare ryttare också nollat.
Efter den första rundan finns sex felfria lag.
Douglas Lindelöw hade några bomträffar på vägen med Caliando men när nollan nästan var hemma föll den främre bommen på den sista oxern i den avslutande oxer-räcke-oxerkombinationen.Efter den andra rundan är Irland ensamt om två nollor. Med sämsta resultat borträknat finns Sverige bland sex lag med noll fel.
Jens Fredricson var inte helt klockren men nollan satt för Lunatic och Sverige är på god väg mot den andra rundan.
Med en ryttare kvar i varje lag är Irland fortfarande ensamt felfritt. Sverige, Danmark och Holland står också på noll med sämsta resultat borträknat.
Peder Fredricson nollade mycket säkert med H&M Arctic Aurora Borealis och Sverige matchar Irland på noll fel inför den andra rundan.

I den andra rundan rider endast tre ryttare per lag och samtliga resultat räknas. För Sverige får Jens avstå andra rundan.
- Vi är bara halvvägs men hittills är vi så klart väldigt nöjda, säger Sylve Söderstrand.
I den andra rundan startar Sverige sist och är kvar i delad ledning efter en lysande nolla av Rolf-Göran.
Douglas gick däremot inte alls lika bra. En grov rivning redan på trean sedan stopp på hinder sju och hinder åtta och ute. Peder kom inte till start eftersom Sverige var borta.
Det var så klart mycket besvikna svenskar efter klassens slut.
- Det kan ändras mycket när alla resultat räknas, kommenterade Rolf-Göran.- Allt var bestämt innan. Om alla hästar gick bra i den första rundan, vilket de gjorde, skulle jag stå över eftersom Lunatic endast haft en tävling före denna, berättade Jens Fredricson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0